Gott nytt år och god fortsättning!!

Lite information om vad som händer framöver i föreningen.


Det första vi vill påtala är att om någon har en motion till oss eller samfälligheten så är det dags att lämna in dom till årsstämman. Senast den 31a januari behöver vi få in motioner som skall tas med på årsmötet även dom som skall till samfälligheten.

Det vi kan meddela är att vi redan har fått in en motion på ändring av garageregler. Så det kommer att beslutas på samfällighetens årsstämma om detta. Så vi på Brf Finalen behöver inte lämna in en motion om detta utan vi ska bara vara med och rösta på förslaget. Så vi kommer besluta på årsmötet hur vi skall rösta på denna frågan. Ändringen man vill få gjord är att samtliga motorfordon som är registrerade för att åka på Svenska väggar ska få stå i garagen.

Vi kommer skicka ut en kallelse till årsmötet men vi vet redan idag att den kommer att hållas i lokalen den 2024-03-19, kl 18:00. Och i år kommer vi att bjuda på kaffe/te/kakor

I övrigt så vill vi i styrelsen be om ursäkt för den snabba hanteringen av klippningen av häckar och buskar. Orsaken var absolut inte för att öka trafiken på gården utan det handlar om säkerheten för oss som bor här unga som gamla. Snöröjarna berömt oss för att vi har gjort dessa åtgärder och det har blivit bättre snöröjning i år pga detta. Det handlar även om att utryckningsfordon skall kunna ta sig fram under vintertid. Vi vill även ta upp denna punkt på årsmötet för att se hur vi skall hantera detta i framtiden. Om man vill behålla något träd eller buskage så får man absolut plantera om det inom tomtgränsen som är 5m från husvägg.


Mvh Styrelsen